TR 2019 site TURNEUL REGILOR ROMGAZ 2019

IN MEMORIAM ELISABETA POLIHRONIADE

                             Ediţia a XIII-a                             

 

         Ediţia 2019 a Turneului Regilor ROMGAZ – In Memoriam Elisabeta Polihroniade propune un regal şahist, continuând tradiţia începută în anul 2007, prin promovarea sportului minţii în România.

Biblioteca Universităţii Politehnice Bucureşti, 28 noiembrie 2019

Participă:

Boris Gelfand, câştigătorul Cupei Mondiale în anul 2009, multiplu candidat la titlul mondial, vice-campion mondial în 2012.

Bogdan Deac, câștigătorul turneului individual la ediţia 2015 a Turneului Regilor ROMGAZ, a ocupat la începutul anului 2019 primul loc în lume la categoria Under-18.

Pia Cramling, legendă a şahului feminin, dublă campioană europeană, participantă la 12 Olimpiade de şah, ajungând la un moment dat nr. 1 mondial la femei. A fost printre primele jucătoare de şah (3) care au cucerit titlul de Mare Maestru la bărbaţi.

Corina Peptan, multiplă campioană mondială de junioare, a reprezentat România la 10 Olimpiade de șah, fiind de 13 ori campioană a României.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>